Termeni și Condiții

GENERALITĂŢI

Ai Noștri Discount Club  este un proiect social prin care autorii aduc la cunoștință participanților/utilizatorilor proiectului despre ofertele și facilitățile generate de către partenerii proiectului.

 ACCEPTAREA TERMENILOR ȘI CONDIȚIILOR

Termeni și Condiții este documentul ce reglementează utilizarea site-ului ainostri.md. Vă încurajăm să citiți cu atenție acest document. Utilizarea Site-ului de către dumneavoastră se supune acestor Termeni și Condiții și reprezintă acceptul implicit al acestui document. Dacă nu sunteți de acord cu prevederile documentului, vă rugăm să nu utilizați Site-ul.

Autorii își rezervă dreptul de a modifica și actualiza prezentul document şi conținutul site-ului în orice moment, urmând ca astfel de modificări să între în vigoare numai după anunțul public prealabil cu 72 ore lucrătoare.

CONDIȚII DE PARTICIPARE

Utilizator al acestui proiect poate fi orice persoană, cu vârsta mai mare de 18 ani. Minorii pot beneficia de acest program numai cu acordul părinților/părintelui sau al oricărui reprezentant legal..

DEFINIȚII

Card – tip de cartelă, oferită membrilor ce oferă posibilitatea de a beneficia de Reducerile plasate pe Site.

Reducere – condiție specială de care beneficiază doar deținătorul Cardului Ai Noștri, ce constă în reduceri la utilizarea unui serviciu sau produs oferit de partener doar la prezentarea Cardului.

Ofertă – propunere făcută de către partener(i) de oferire a unui serviciu sau produs, la un preț promoțional, adresată tuturor utilizatorilor proiectului.

CARDUL AI NOȘTRI

Fiecare participant are dreptul la un singur card; falsificarea oricărui card se pedepsește conform legii.

Card-ul este emis și distribuit contra plata de către Autorii proiectului. Prețul card-ului constituie 49.99 lei(mdl). Cardul se distribuie la comanda clientului de pagina proiectului ainostri.md, unde viitorul deținător are posibilitatea de a beneficia de livrare gratuită în orice regiune a mun. Chișinău. Toți doritorii de a prelua card-ul personal o pot face pe str.Uzinelor 198 of.2

Cardul poate fi utilizat doar de către titularul acestuia, în caz contrar titularul își asumă întreaga responsabilitate privind orice problemă care poate apărea în legătură cu beneficiile oferite de Card.

Autorii își rezervă dreptul de a invalida orice Card pentru deținătorii care au pierdut sau au încălcat oricare dintre prevederile prezentului regulament.

Deținătorii Card-ului Ai Noștri au privilegiul de a beneficia de Reduceri oferite de parteneri pe Site prin sistemul de discount direct. Reducerea dată de Card nu se cumulează cu alte reduceri sau acțiuni de fidelizare (coduri promoționale, vouchere, etc) oferite de partener în cadrul altor campanii.

GARANŢIE/RĂSPUNDERE

Ai Noștri informează beneficiarii despre facilitățile şi ofertele partenerilor şi creează condiţii de obţinere a lor.

Serviciul/produsul menționat în voucher este prestat/oferit de partener, motiv pentru care Ai Noștri nu răspunde fată de beneficiar pentru încălcarea obligațiilor de către partener. Toate obiecțiile beneficiarilor legate de calitatea serviciului sau produsului oferit de partener vor fi adresate direct acestuia.

CONFIDENȚIALITATE

Datele furnizate de către beneficiari sunt strict confidențiale. Ai Noștri se angajează față de beneficiari să nu furnizeze aceste date unor terțe persoane sau companii și să le utilizeze strict pentru uzul relației dintre utilizator și Ai Noștri Discount Club.

Proiectul  Ai Noștri Discount Club utilizează datele personale pentru confirmarea comenzilor, informarea prin e-mail sau alte mijloace de comunicare despre acțiunile ulterioare, realizarea de rapoarte statistice etc.

LINK-URI CĂTRE SITE-URILE UNOR TERȚE PĂRȚI

Site-ul poate conține link-uri către alte site-uri aflate în proprietatea sau operate de alte părți decât proiectul Ai Noștri. Astfel, Ai Noștri Discount Club nu controlează și nu răspunde de conținutul și condițiile de confidențialitate a acestor site-uri.

FEEDBACK

Toate sugestiile și opiniile Beneficiarilor ce țin de calitatea serviciilor și produselor Partenerilor pot fi expediate către administrația proiectului Ai Noștri la adresa info@ainostri.md.